• bestel-snel 0477612824
  • info 0477612824
Home » Kaarsen / Geurartikelen » Ashleigh & Burwood

Ashleigh and Burwood 

Specialist om je Huis te voorzien van Heerlijke Geuren.

Op zoek naar artikelen van Ashleigh & Burwood ? Artikelen van Ashleigh & Burwood koop je eenvoudig online bij B-Home interieur.

- - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - -

Katalystische branders ( frangrance lampen - parfum branders - aroma lampen )  zijn op dit moment helemaal HOT! Een MUST-have voor ieder huis.
Het verspreid niet alleen een heerlijke geur maar is ook nog eens luchtzuiverend.

Wil je het complete verkrijgbare assortiment van Ashleigh & Burwood liever eens bij elkaar zien of onze geuren ruiken dan is dat mogelijk. Bezoek onze winkel en overtuig je zelf van de kwaliteit van Ashleigh & Burwood.

Nieuw !

Geurlamp vloeistof

Uitverkocht

Ashleigh & Burwood Geurlamp vloeistof 500 ml White Christmas

Ashleigh & Burwood Geurlamp vloeistof 500 ml White Christmas is een warme geur van winter bessen en kardemom met een toon van mirre en vanille.

Door de toevoeging van amber gecombineerd met kostbare houtsoorten word deze verkwikkende feestelijke geur afgerond.

  • White Christmas 500 ml
  • Branduren : 20 – 25 uur
  • Geurgroep : Festive & Winter
Uitverkocht

Ashleigh & Burwood Geurlamp vloeistof 500 ml Christmas Spice

Ashleigh & Burwood Geurlamp vloeistof 500 ml Christmas Spice voegt een beetje feestelijke glans toe aan uw huis met deze gastvrije en sprankelende geur.

Kruidig stevig en geruststellend is de ideale geuromschrijving. Met de geur van sappige sinaasappel kruidnagel en een tintje nootmuskaat samen met zoetige vanille en wat gember.

Met deze geur voel je je in een bosrijke omgeving met het gevoel van diepe ontspanning

  • Christmas Spice 500 ml
  • Branduren : 20 – 25 uur
  • Geurgroep : Festive
Uitverkocht

Ashleigh & Burwood Geurlamp vloeistof 500 ml Frosted Holly

Zippo kaarsenaansteker Mini MPL Keuze uit volgende Kleuren Rood/Blauw/Zwart/zilver

De Zippo kaarsenaansteker is voorzien van een  folie waar goudkleurige sierlijke bloemen zijn aangebracht..
Deze Zippo Mini MPL kaars aansteker werkt op butaangas.

Ashleigh & Burwood Geurlampen  zijn op dit moment helemaal HOT! Een MUST-have voor ieder huis.
Het verspreid niet alleen een heerlijke geur maar is ook nog eens luchtzuiverend.

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Ashleigh & Burwood in de ruimte achter. Een Fragrance Lamp elimineert “slechte” luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt, o.a. Platinum, deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Als de steen in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze
reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving. Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën.Nu profiteert u niet alleen van de reinigende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur van
Ashleigh & Burwood. De Fragrance Lamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren, dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.

HOE GEBRUIKT U DE FRAGANCE LAMP?

Stap 1

Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Fragrance Lamp tot 2/3. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld. (In de kado doos zit een blaadje met de gebruiksaanwijzing in verschillende talen o.a. Nederlands.)

Stap 2

Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden. Blaas de vlam na 2 minuten uit. (Laat de vlam nooit branden zonder toezicht!)

Stap 3

Plaats de ventilerende deksel op de Fragrance Lamp. De Fragrance Lamp verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht.

Stap 4

Om de diffuser helemaal te doven haal u de ventilerende deksel eraf (pas op, heet!) en plaatst de erbij geleverde solide dopje over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan. Het beste kunt u bij het oppakken een doekje gebruiken.