• bestel-snel 0477612824
 • info 0477612824

Ashleigh and Burwood 

Specialist om je Huis te voorzien van Heerlijke Geuren.

Op zoek naar artikelen van Ashleigh & Burwood ? Artikelen van Ashleigh & Burwood koop je eenvoudig online bij B-Home interieur.

- - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - -

Katalystische branders ( frangrance lampen - parfum branders - aroma lampen )  zijn op dit moment helemaal HOT! Een MUST-have voor ieder huis.
Het verspreid niet alleen een heerlijke geur maar is ook nog eens luchtzuiverend.

HOE GEBRUIKT U DE FRAGANCE LAMP ?

Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Fragrance Lamp tot 2/3. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld. (In de kado doos zit een blaadje met de gebruiksaanwijzing in verschillende talen o.a. Nederlands.)

Lees meer »

Hoe U (in uw huis) van het ‘airborne’ coronavirus afkomt met katalytische geurlampen

Onlangs is er één aspect van het coronavirus onder de aandacht gebracht: overdracht via de lucht. In juli beweerde de Wereldgezondheidsorganisatie dat er “nieuw bewijs” was van de overdracht van het coronavirus via de lucht. Dit werd bekend gemaakt nadat er een open brief van een groep van meer dan 200 wetenschappers verstuurd werd. Ze waarschuwden ons voor het feit dat het virus kan worden overgedragen via kleine aerosolen, die worden uitgeademd door de geïnfecteerden. Van toen af heeft de regering afgekondigt dat gezichtsbedekking verplicht zou worden in de winkels in Engeland en in het openbaar vervoer. Dat zou infecties verminderen die worden veroorzaakt door uitgestoten druppeltjes of aerosolen. Hoewel wetenschappelijk advies voortdurend in ontwikkeling is, maken het nieuwe bewijs en de nieuwe richtlijnen duidelijk dat bescherming tegen overdracht via de lucht steeds belangrijker wordt bij de bestrijding van het COVID-19-virus.

Lees meer »

Hoe zijn Ashleigh & Burwood Catalytic Fragrance Lamps getest op coronavirus?

Tests om het effect van Ashleigh & Burwood’s katalytische lamptechnologie op het ‘airborne’ virus en op het virus op het oppervlak te bepalen werden uitgevoerd in een testkamer, om de mate waarin het coronavirus verdwenen was te meten. De test werd uitgevoerd om het effect van de alcohol in Lamp Fragrance tegen de vettige beschermende laag of lipidenomhullende structuur van SARS-CoV-2 (het virus dat COVID-19 veroorzaakt) te achterhalen. Er werd een respiratoir coronavirus, dat bij ratten wordt aangetroffen(Parkers / RCoV-P), gebruikt, dat qua structuur sterk lijkt op SARS-CoV-2.  **

Lees meer »

Wil je het complete verkrijgbare assortiment van Ashleigh & Burwood liever eens bij elkaar zien of onze geuren ruiken dan is dat mogelijk. Bezoek onze winkel en overtuig je zelf van de kwaliteit van Ashleigh & Burwood.

Nieuw !

Geurlamp vloeistof

Ashleigh & Burwood Geurlamp vloeistof 500 ml Christmas Nights

Ashleigh & Burwood Geurlamp vloeistof 500 ml Christmas Nights is een zacht warme geur met een licht zoetige ondertint.

Deze Christmas Nights geurlamp vloeistof is dan ook een zoetige bruisende fruitige geur die mooie herinneringen op zal roepen aan die ouderwetse gezellige winteravonden die je vierde met je dierbaren.

Warme seizoensgebonden geuren zoals kruiden van kaneel en kruidnagel worden perfect gemengd met de gesuikerde geur van karamel.

De warme tint in deze geur word verzorgd door een volle rijke basis van esdoorn eikenhout.

 • Christmas Nights 500 ml
 • Branduren : 20 – 25 uur
 • Geurgroep : Festive & Winter

Ashleigh & Burwood Geurlamp vloeistof 500 ml White Christmas

Ashleigh & Burwood Geurlamp vloeistof 500 ml White Christmas is een warme geur van winter bessen en kardemom met een toon van mirre en vanille.

Door de toevoeging van amber gecombineerd met kostbare houtsoorten word deze verkwikkende feestelijke geur afgerond.

 • White Christmas 500 ml
 • Branduren : 20 – 25 uur
 • Geurgroep : Festive & Winter

Ashleigh & Burwood Geurlamp vloeistof 500 ml Christmas Spice

Ashleigh & Burwood Geurlamp vloeistof 500 ml Christmas Spice voegt een beetje feestelijke glans toe aan uw huis met deze gastvrije en sprankelende geur.

Kruidig stevig en geruststellend is de ideale geuromschrijving. Met de geur van sappige sinaasappel kruidnagel en een tintje nootmuskaat samen met zoetige vanille en wat gember.

Met deze geur voel je je in een bosrijke omgeving met het gevoel van diepe ontspanning

 • Christmas Spice 500 ml
 • Branduren : 20 – 25 uur
 • Geurgroep : Festive
 • B-home decoratie en interieur - Brugse steenweg 189B - 9990 Maldegem 

Ashleigh & Burwood Lamp Oil Frosted Holly 500 ml

Maar liefst ongeveer 20 uur met een grote lamp en 25 uur met een kleine lamp de heerlijke geur Frosted Holly in je huis. Wij adviseren om de lamp ongeveer 20 tot 25 minuten te laten branden, je bent dan verzekert van de hele avond een heerlijke geur in je huis!
Vind je de geur iets te sterk voeg dan wat neutral olie aan de lamp oil toe.

Frosted Holly De frisse geur van winter. Knapperige roos en hints van berijpte hulstbessen rusten op een basis van zacht mos en poederachtige musk onder een glans van wintersneeuw.

Ashleigh & Burwood Geurlampen  zijn op dit moment helemaal HOT! Een MUST-have voor ieder huis.
Het verspreid niet alleen een heerlijke geur maar is ook nog eens luchtzuiverend.

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Ashleigh & Burwood in de ruimte achter. Een Fragrance Lamp elimineert “slechte” luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt, o.a. Platinum, deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Als de steen in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze
reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving. Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën.Nu profiteert u niet alleen van de reinigende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur van
Ashleigh & Burwood. De Fragrance Lamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren, dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.

HOE GEBRUIKT U DE FRAGANCE LAMP?

Stap 1

Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Fragrance Lamp tot 2/3. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld. (In de kado doos zit een blaadje met de gebruiksaanwijzing in verschillende talen o.a. Nederlands.)

Stap 2

Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden. Blaas de vlam na 2 minuten uit. (Laat de vlam nooit branden zonder toezicht!)

Stap 3

Plaats de ventilerende deksel op de Fragrance Lamp. De Fragrance Lamp verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht.

Stap 4

Om de diffuser helemaal te doven haal u de ventilerende deksel eraf (pas op, heet!) en plaatst de erbij geleverde solide dopje over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan. Het beste kunt u bij het oppakken een doekje gebruiken.

Trefwoorden : Ashleigh and Burwood - Geurlampen - Olielampen -Fragrance Lamp - Geuren - lampen olie - Lampen olie vloeistof Ashleigh & Burwood - Lampe berger - Geurolie - oil - oliebrander - Aromabrander - Geurlamp - Ashleigh & Burwood Pinemingos Wild Things Reed Diffuser - Ashleigh & Burwood Don't Be Koi Wild Things Reed Diffuser