Wil je het complete verkrijgbare assortiment van Ashleigh & Burwood liever eens bij elkaar zien of onze geuren ruiken dan is dat mogelijk. Bezoek onze winkel en overtuig je zelf van de kwaliteit van Ashleigh & Burwood.

Brugse steenweg 189 B - 9990 Maldegem

Geuren - Ashleigh & Burwood

Katalytische branders zijn momenteel helemaal trendy, een must voor iedere huiskamer en het verspreid niet alleen een aangename geur het is ook nog eens luchtzuiverend. Iedereen die bij u binnenkomt zal direct de heerlijke geur ruiken.

B-Home heeft al jaren ervaring met de geurbranders van Ashleigh & Burwood, u krijgt hier dan ook advies dat bij dit unieke product past. Een zeer groot collectie lampen en één van de grootste geurassortimenten van Belgie, van linen tot White Musk en van Oxygen tot Sandalo Bergamotto, allemaal ruiken ze heerlijk.

B-home heeft altijd een ruime voorraad van het assortiment Ashleigh & Burwood geuren. Indien je een Ashleigh & Burwood geur niet kan vinden, laat het ons dan weten, wij helpen je graag verder.

LEVEN IN BLOEI

Deze kleurrijke collectie opwekkende geuren brengt een uitbarsting van positieve energie in huis. Een bloementhema loopt door de geuren van Life In Bloom en roept het hele jaar door de frisse essentie van de lente op. Als aanvulling op de geuren, zijn een palet van levendige tinten en echte gipskruidbloemstelen die de Reed Diffusers versieren om het huis op te fleuren met kleur en bloemendetails.

De Heritage Collection brengt het karakter van een vervlogen tijdperk naar de moderne tijd met geuren die gecreëerd zijn om een ​​gevoel van pure luxe in huis te brengen. Warm en geruststellend,

laat de nostalgische geuren van de collectie je meenemen op een zintuiglijke reis die je meeneemt naar een vergeten tijd.

Reacties

Reactie plaatsen

https://www.b-home-interieur.be/ashleigh-burwood

HET HUIS VAN GEUR VAN HOGE KWALITEIT

Onze erfgoedcollectie is toegewijd om u premium geurproducten voor thuis te bieden, van innovatieve oplossingen tot vertrouwde favorieten, met inspirerende, in het VK vervaardigde geuren altijd centraal.

Wil je het complete verkrijgbare assortiment van Ashleigh & Burwood liever eens bij elkaar zien of onze geuren ruiken dan is dat mogelijk. Bezoek onze winkel en overtuig je zelf van de kwaliteit van Ashleigh & Burwood.

www.b-home-interieur.be/ashleigh-burwood

Trefwoorden : Ashleigh and Burwood - Geurlampen - Olielampen -Fragrance Lamp - Geuren - lampen olie - Lampen olie vloeistof Ashleigh & Burwood - Lampe berger - Geurolie - oil - oliebrander - Aromabrander - Geurlamp -