• bestel-snel 0477612824
  • info 0477612824

Ashleigh and Burwood 

Specialist om je Huis te voorzien van Heerlijke Geuren.

Op zoek naar artikelen van Ashleigh & Burwood ? Artikelen van Ashleigh & Burwood koop je eenvoudig online bij B-Home interieur.

volledig aanbod aan Ashleigh & Burwood vloeistoffen

- - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - -

Katalystische branders ( frangrance lampen - parfum branders - aroma lampen )  zijn op dit moment helemaal HOT! Een MUST-have voor ieder huis.
Het verspreid niet alleen een heerlijke geur maar is ook nog eens luchtzuiverend.

HOE GEBRUIKT U DE FRAGANCE LAMP ?

Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Fragrance Lamp tot 2/3. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld. (In de kado doos zit een blaadje met de gebruiksaanwijzing in verschillende talen o.a. Nederlands.)

Lees meer »

Hoe U (in uw huis) van het ‘airborne’ coronavirus afkomt met katalytische geurlampen

Onlangs is er één aspect van het coronavirus onder de aandacht gebracht: overdracht via de lucht. In juli beweerde de Wereldgezondheidsorganisatie dat er “nieuw bewijs” was van de overdracht van het coronavirus via de lucht. Dit werd bekend gemaakt nadat er een open brief van een groep van meer dan 200 wetenschappers verstuurd werd. Ze waarschuwden ons voor het feit dat het virus kan worden overgedragen via kleine aerosolen, die worden uitgeademd door de geïnfecteerden. Van toen af heeft de regering afgekondigt dat gezichtsbedekking verplicht zou worden in de winkels in Engeland en in het openbaar vervoer. Dat zou infecties verminderen die worden veroorzaakt door uitgestoten druppeltjes of aerosolen. Hoewel wetenschappelijk advies voortdurend in ontwikkeling is, maken het nieuwe bewijs en de nieuwe richtlijnen duidelijk dat bescherming tegen overdracht via de lucht steeds belangrijker wordt bij de bestrijding van het COVID-19-virus.

Lees meer »

Hoe zijn Ashleigh & Burwood Catalytic Fragrance Lamps getest op coronavirus?

Tests om het effect van Ashleigh & Burwood’s katalytische lamptechnologie op het ‘airborne’ virus en op het virus op het oppervlak te bepalen werden uitgevoerd in een testkamer, om de mate waarin het coronavirus verdwenen was te meten. De test werd uitgevoerd om het effect van de alcohol in Lamp Fragrance tegen de vettige beschermende laag of lipidenomhullende structuur van SARS-CoV-2 (het virus dat COVID-19 veroorzaakt) te achterhalen. Er werd een respiratoir coronavirus, dat bij ratten wordt aangetroffen(Parkers / RCoV-P), gebruikt, dat qua structuur sterk lijkt op SARS-CoV-2.  **

Lees meer »

Wil je het complete verkrijgbare assortiment van Ashleigh & Burwood liever eens bij elkaar zien of onze geuren ruiken dan is dat mogelijk. Bezoek onze winkel en overtuig je zelf van de kwaliteit van Ashleigh & Burwood.

GEURLAMPEN

Mooi, elegant en begeerlijk, onze geurlampen zullen uw wereld als geen ander met geur vullen. Gebruikmakend van een katalytische verbrandingstechniek, zuivert, reinigt en parfumeert de geurlamp actief de lucht in huis.

https://www.b-home-interieur.be/ashleigh-burwood

Ashleigh & Burwood Huisparfum.

De Heritage Collection brengt het karakter van een vervlogen tijdperk naar de moderne tijd met geuren die gecreëerd zijn om een ​​gevoel van pure luxe in huis te brengen. Warm en geruststellend, laat de nostalgische geuren van de collectie je meenemen op een zintuiglijke reis die je meeneemt

Nieuw !

Geurlamp vloeistof

Uitverkocht

Kaarsen Aansteker

€ 4,99
Uitverkocht

Kaarsen Aansteker

€ 4,99

 Diverse kleuren Kaarsen Aansteker

Ashleigh & Burwood Geurlamp vloeistof 250 ml Black Pepper & Amber

Ashleigh & Burwood Geurlamp vloeistof 250 ml Black Pepper & Amber is afkomstig uit de Heritage Collectie en is daar mee een luxueuze geur die zal zorgen voor een meer dan optimale geur beleving.

Black Pepper & Amber, de biljart kamer klinkt met muziek van het lachen en het spatten van amberkleurige whiskey.

Te midden van de pas gewassen gezichten en longen vol met schone lucht van een heerlijke dag buiten.

Energieke tinten van citrus en levendige zwarte peper sprankelen in de lucht vermengd met het diepe cederhout en de vetivergeur van de houten lambrisering.

 

 

Asleigh & Burwood Lamp Oil  Patchouli  500 ml.

Patchouli hoort bij de Asleigh & Burwood geurgroep Sweet & Floral.
Een traditionele geur die al jaren heel populair is. Patchouli is een zwaardere bloemengeur die naast de bedwelmende noten van patchouli , opgewarmd wordt met zware muskus anijs

Maar liefst ongeveer 20 uur met een grote lamp en 25 uur met een kleine lamp de heerlijke geur Patchouli  in je huis. Wij adviseren om de lamp ongeveer 20 tot 25 minuten te laten branden, je bent dan verzekert van de hele avond een heerlijke geur in je huis!
Vind je de geur iets te sterk voeg dan wat neutral olie aan de lamp oil toe.

5033271016949

Ruime keuze in de winkel : Brugse Steenweg 189b - 9990 Maldegem

Ashleigh & Burwood Geurlampen  zijn op dit moment helemaal HOT! Een MUST-have voor ieder huis.
Het verspreid niet alleen een heerlijke geur maar is ook nog eens luchtzuiverend.

De Fragrance Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Ashleigh & Burwood in de ruimte achter. Een Fragrance Lamp elimineert “slechte” luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt, o.a. Platinum, deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Als de steen in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze
reactie zuivert de lucht en vernietigt vieze geurtjes in de omgeving. Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën.Nu profiteert u niet alleen van de reinigende werking van de Diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur van
Ashleigh & Burwood. De Fragrance Lamp reinigt de lucht o.a. van: rook geur (sigaretten), brandgeur, etensgeuren, dierengeuren en alle andere geuren die in een huis schuilen.

HOE GEBRUIKT U DE FRAGANCE LAMP?

Stap 1

Plaats de Fragrance Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Fragrance Lamp tot 2/3. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld. (In de kado doos zit een blaadje met de gebruiksaanwijzing in verschillende talen o.a. Nederlands.)

Stap 2

Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 2 minuten branden. Blaas de vlam na 2 minuten uit. (Laat de vlam nooit branden zonder toezicht!)

Stap 3

Plaats de ventilerende deksel op de Fragrance Lamp. De Fragrance Lamp verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht.

Stap 4

Om de diffuser helemaal te doven haal u de ventilerende deksel eraf (pas op, heet!) en plaatst de erbij geleverde solide dopje over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan. Het beste kunt u bij het oppakken een doekje gebruiken.

Trefwoorden : Ashleigh and Burwood - Geurlampen - Olielampen -Fragrance Lamp - Geuren - lampen olie - Lampen olie vloeistof Ashleigh & Burwood - Lampe berger - Geurolie - oil - oliebrander - Aromabrander - Geurlamp - Ashleigh & Burwood Pinemingos Wild Things Reed Diffuser - Ashleigh & Burwood Don't Be Koi Wild Things Reed Diffuser