Hoe U (in uw huis) van het ‘airborne’ coronavirus afkomt met katalytische geurlampen

Gepubliceerd op 20 maart 2021 om 10:39

Geurlampen

Onlangs is er één aspect van het coronavirus onder de aandacht gebracht: overdracht via de lucht. In juli beweerde de Wereldgezondheidsorganisatie dat er “nieuw bewijs” was van de overdracht van het coronavirus via de lucht. Dit werd bekend gemaakt nadat er een open brief van een groep van meer dan 200 wetenschappers verstuurd werd. Ze waarschuwden ons voor het feit dat het virus kan worden overgedragen via kleine aerosolen, die worden uitgeademd door de geïnfecteerden. Van toen af heeft de regering afgekondigt dat gezichtsbedekking verplicht zou worden in de winkels in Engeland en in het openbaar vervoer. Dat zou infecties verminderen die worden veroorzaakt door uitgestoten druppeltjes of aerosolen. Hoewel wetenschappelijk advies voortdurend in ontwikkeling is, maken het nieuwe bewijs en de nieuwe richtlijnen duidelijk dat bescherming tegen overdracht via de lucht steeds belangrijker wordt bij de bestrijding van het COVID-19-virus.

Wat kan er worden gedaan om onszelf te beschermen? 

Gezichtsmaskers kunnen infectie helpen voorkomen terwijl u onderweg bent, maar ze zorgen er niet voor dat het virus doodgaat. Bovendien kunnen ze niet altijd gedragen worden. We hebben zoiets als handontsmettingsmiddel voor de lucht nodig. Iets dat de omgeving, in plaats van de huid, desinfecteert. Hoewel het idee misschien futuristisch klinkt, bestaat technologie die dat kan al sinds de jaren 1890. Ashleigh & Burwood Catalytic Fragrance Lamps, eenvoudige producten waarvan bewezen is dat het de lucht reinigt en daarmee wel 97% van het coronavirus . * Voordat er informatie over de lampen wordt gegeven, gaan we eerst op het coronavirus in: hoe ‘vernietig’ je dit virus?

Hoe verspreidt het coronavirus zich?

Om te bepalen hoe we het coronavirus thuis aanpakken, moeten we eerst weten hoe het virus zich verspreidt. Het Coronavirus verspreidt zich via personen, via het aanraken van besmette handen of oppervlakken, via hoest- of niesdruppels in de lucht van geïnfecteerde personen en mogelijk ook door deeltjes in de lucht. Onderzoeken geven aan dat het COVID-19-virus tot wel drie uur in de lucht kan overleven en tot drie dagen op oppervlakken. Zelfs gewone huishoudelijke activiteiten, zoals het doorspoelen van het toilet of het gebruik van afzuigventilators in de keuken, kunnen het virus onbedoeld door de lucht verspreiden.

https://www.b-home-interieur.be/ashleigh-burwood

Brugse Steenweg 189B- 9990 Maldegem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.