De eis van kwaliteit is de lotsbestemming van onze onderneming. Maison Berger Paris wil om die reden stoffen verspreiden die zij volledig beheerst en onder controle heeft.

Maison Berger Paris verbindt zich dan ook:
- een strikte selectie en de strenge controle van alle gevoelige grondstoffen te verzekeren
- normen en productvoorwaarden te respecteren die verder gaan dan die de beroepssector gebruikelijk hanteert
- zich te baseren op geavanceerde technologieën en protocollen die door internationale octrooien beschermd worden
- de werkzaamheid van zijn producten door experts te laten testen
- de kwaliteit en de veiligheid van de parfums en parfum verspreidende producten van het merk te garanderen

Auto Parfums 

EEN KWESTIE VAN STIJL

Maison Berger Paris is altijd op zoek naar innovatie en creativiteit en blijft op zoek naar een even nuttig als mooi object! Naast de iconische Berger lamp en zijn elegante variaties; de statige en verfijnde geurboeketten; de eigentijdse en betoverende geurkaarsen; de originele en heerlijk geurende items van keramiek... presenteert Maison Berger Paris u zijn autodiffusors.

Profiteer nog meer van uw favoriete parfum en laat uw Arty kant tot uiting komen door uw auto dit accessoire te bieden waarmee deze op stijlvolle wijze geparfumeerd wordt en uw dagelijkse tochtjes een genot worde

TIPS VOOR GEBRUIK

  • Haal de brander uit uw Lampe Berger als u hem gedurende enkele weken niet gebruikt en schenk het resterende huisparfum terug in de desbetreffende flacon.
  • Vergeet niet uw brander ieder jaar of na 200 keer gebruik te vervangen voor optimale prestaties.
  • Gebruik Neutre Essentiel om de brander te neutraliseren bij de overstap naar een ander huisparfum
  • Alleen bij gebruik van een Lampe Berger, de brander en originele huisparfums van Maison Berger Paris garandeert 100% werking, kwaliteit en veiligheid.

EEN ZELFDE EIS VOOR IEDERE HANDELING TIJDENS DE CREATIE

Maison Berger Paris werkt samen met de grootste Franse parfumeurs voor de ontwikkeling van verfijnde geursferen, maar ook om de onschadelijkheid van deze producten te kunnen garanderen.

Deze eis hanteert Maison Berger Paris ook voor de lampen. Of deze nu ambachtelijk of door middel van een gemechaniseerd proces tot stand komen, iedere lamphouder wordt gecontroleerd, zijn conformiteit wordt bevestigd en zijn waterdichtheid gegarandeerd.

En met dezelfde zorg voor kwaliteit heeft Maison Berger Paris er voor gekozen een 100% plantaardige en vegan kaarsenlijn zonder kleurstoffen te ontwikkelen.

Maison Berger Paris is van oudsher ontwerper en leverancier van parfumproducten voor het interieur en doet geen enkele concessie op het gebied van kwaliteit en veiligheid.